Arbetsledare Örebro

Vi söker just nu en ny Arbetsledare

 

Vill du vara med och växa med oss?

Nu söker vi en serviceinriktad arbetsledare till Örebro med lite skinn på näsan. För dig som är driftig och har ambitioner finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.

Som företag är vi flexibla och erbjuder ett brett urval av tjänster, detta har vi gjort sedan 1977 och våra kunder är både privatpersoner och företag. Långvariga relationer med både medarbetare och kunder, noggrannhet och kvalitet har blivit det som kännetecknar företaget. 40 år i branschen har gjort oss till en effektiv och pålitlig samarbetspartner.

Arbetsort:

Örebro

Arbetsuppgifter:

Som arbetsledare över ett team ansvarar du för den dagliga driften och den kortsiktiga planeringen. Du är ett stöd och bollplank till våra medarbetare ute på fältet, ansvarar för kvalitetssäkring och har kundkontakter. I samarbete med din närmaste chef säkerställer du att våra dagliga mål uppnås.
Alla vanligen förekommande arbetsuppgifter inom hushållsnära tjänster och lokalvård.

Kvalifikationer:

Som arbetsledare är du stresstålig och trivs med att arbeta i ett högt tempo, du är coachande i ditt ledarskap och lösningsorienterad. Vi fäster stor vikt vid hur du är som person och ser erfarenhet inom vår bransch som ett krav, du bör kunna lämna referenser. Förmåga att arbeta självständigt såväl som att fungera i en grupp ser vi som en självklarhet, vidare är du flexibel, noggrann och effektiv. Du ska vara kommunikativ, ett öppet och trevligt bemötande är ett måste.

Känner du igen dig i ovanstående så tveka inte att skicka en ansökan till oss!

Anställningsform:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid men föregås av 6 månaders provanställning. Intervjuer görs löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.

Krav som skall vara uppfyllda för att ansökningar behandlas hos oss:

  • Branschvana
  • Körkort B
  • Ej finnas i något belastningsregister
  • Behärska svenska i både tal och skrift

Skicka din ansökan med bifogat CV till rekrytering@stadarn.se
Vi tar ENDAST emot ansökningar via e-post!

 

Välkommen att skicka din ansökan till oss!