Om oss

EN TRYGG SAMARBETSPARTNER

Sedan 1977 har STÄDAR'N försett sina kunder i Örebro och Kumla med städtjänster. Idag drivs familjeföretaget av andra generationens företagare.

Vi är ett familjeföretag som i fyrtio års tid har vårdat olika företagslokaler och hushåll i Örebro med omnejd. Vi utför hushållsnära tjänster såväl som kontors-, affärs-, industri- och trappstädning på entreprenad, kort sagt så hjälper vi till med allt inom lokalvård och närliggande tjänster.

Vi försöker erbjuda all personal heltidstjänster, i den mån det går, och ger dem varierande uppdrag. Vi har våra beprövade knep och ser hela tiden till att fortbilda personalen inom nya städmetoder. Det ger oss låg personalomsättning och personal med hög kompetens, som i sin tur är ett kvitto på att företaget lyckas väl i sitt arbete. En nöjd medarbetare utför som bekant alltid ett bättre jobb.

Vår affärsidé är enkel, att tillhandahålla tjänster av hög kvalitet och miljö i fokus inom vårt område. Detta uppnår vi genom att utföra tjänster som kännetecknas av hög kompetens, god service, rätt pris samt en trovärdig kvalitets- och miljöprofil. Ett av våra viktigaste konkurrensmedel är att upprätthålla god kvalitet på utfört arbete som motsvarar våra kunders förväntningar och krav. För att säkerställa detta och för att underlätta vårt kontinuerliga arbete på att bli bättre har vi upprättat ett ledningssystem. Förutom frågor rörande kvalitet omfattar systemet även frågor rörande miljö, arbetsmiljö och säkerhet, i enlighet med ISO 9001 och ISO 14001.

 

Vad kan vi hjälpa just er med?